Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Abia întors din Grecia, Ţâroiu pleacă în Bulgaria

  • Written by E.M.
  • Hits: 788

b_400_250_16777215_10_images_2286_taroiui-bulgaria.jpgA devenit cam plimbăreţ primarul nostru, care, la o lună distanţă de sosirea din Grecia, unde a însoţit corul Colegiului „Carol I” la un festival internaţional de muzică, îşi face iar bagajele. În Grecia a fost însoţit şi de prima doamnă a municipiului, Daniela, şi de cel mai prezent consilier local la evenimente de toate felurile, Marin Stanciu. De data asta, ai noştri îşi fac vânt de ducă în Bulgaria, unde vizita este musai să aibă loc, fiind vorba despre onorarea legăturii de frăţie cu Popovo, închegate de Călin Andrei pe când erau la modă înfrăţirile. Aleşii municipali trebuie să aprobe, la şedinţa de mâine, deplasarea delegaţiei municipiului Câmpulung în Bulgaria, cu ocazia sărbătorii „Zilele Municipiului Popovo” şi aniversării a 135 de ani de când localitatea bulgară a fost declarată oraş. Deplasarea va fi efectuată în perioada 8-11 iunie şi, de obicei, ai noştri plăteau doar transportul, cazarea şi masa fiind asigurate de gazde. 

Hotărârea propusă spre dezbatere şi vot la şedinţa de mâine după-amiază prevede că din partea Executivului participă la serbarea fraţilor noştri bulgari doi reprezentanţi, iar din partea Consiliului Local, cinci! Asta în condiţiile în care, în trecut, şi găsirea a doi a fost dificilă. În mandatul trecut, se „sacrificau” pensionarul Ion Dumitraşcu şi liberul de contract Marin Ciobanu, cărora agenda de preocupări le permitea un concediu gratis în Bulgaria. În zilele noastre, deşi avem Consiliul cu cei mai mulţi pensionari din istoria localităţii, nu-şi dau coate să asiste la zbenguiala bulgărească, care, pesemne, o fi sub anuala paranghelie de răsunet comunal de la Câmpulung. 

„În baza invitaţiei transmise în data de 17 mai 2018 pe adresa de e-mail a Primăriei Municipiului Câmpulung, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., şi în temeiul bunelor relaţii dintre cele două municipii înfrăţite, domnul Ludmil Veselinov, primarul municipiului Popovo, solicită deplasarea unei delegaţii în perioada 8-11 iunie 2018, cu ocazia Zilelor Municipiului Popovo. În acest an, manifestările organizate sunt mult mai ample, deoarece Popovo aniversează 135 de ani de când a fost declarat oraş. Din partea Municipiului Câmpulung, delegaţia va fi formată din 7 persoane, astfel: domnul primar Ion Liviu Ţâroiu, împreună cu conducătorul auto (n.r. cu şoferul, dar ăştia au mania să conducă ceva) şi 5 persoane desemnate de Consiliul Local.”, precizează raportul proiectului de hotărâre, prin care Consiliului i se solicită să-şi desemneze cei cinci reprezentaţi, pentru care vor fi decontate cheltuielile de transport şi diurna. La fel pentru primar şi conducătorul auto. Mai spunem că fraţii bulgari au avut şi ei delegaţi, an de an, la sărbătoarea Câmpulungului. Însă pe musiu Ludmil nu l-am mai văzut la culoare de când Câmpulungul se află pe mâinile lui Liviu Ţâroiu. Probabil că şi el îl plăcea tot pe Călin Andrei.                               

 

The most visited gambling websites in The UK