Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Evenimentul Muscelean împlineşte 23 de ani

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1117

 

b_400_250_16777215_10_images_2281_page.jpgSâmbătă, 12 mai, consemnăm a 23-a aniversare a Ziarului Tuturor Muscelenilor, moment care coincide cu o perioadă în care locuitorii Muscelului îndrăznesc să privească încrezători spre viitor. Un viitor din care Evenimentul Muscelean va face parte, după cum ne dorim şi după cum îşi doresc şi cei care, de 23 de ani, acceptă „Musceleanul” în vieţile lor. Această nouă aniversare, parcă mai frumoasă cu „2” în faţă, ne găseşte din nou într-un moment important pentru Câmpulungul nostru ţinut nedrept pe loc, care are curaj să viseze la o schimbare. Deocamdată, de imagine, care intuim că va fi apreciată de locuitorii privaţi, decenii la rând, de modernizarea aşteptată. Cu acest debut dătător de încredere, care sperăm din toată inima că va continua, prin investiţii noi în fiecare an, ne dorim ca municipiul să ajungă cel puţin la nivelul la care cititorii noştri au adus Evenimentul Muscelean în cei 23 de ani trecuţi de la apariţia primului număr.

b_400_250_16777215_10_images_2281_pa1ge.jpgSe întâmpla pe 12 mai 1995, când „Musceleanul” a intrat, fără mari scenarii despre cum va fi primit de amatorii de presă scrisă obişnuiţi cu publicaţiile centrale, întrucât nici judeţene nu prea existau la acel moment, pe o piaţă curioasă de noutăţi locale. Nu numai că a intrat, dar a rămas vreme de 23 de ani, timp în care s-a străduit să se ridice, prin seriozitate, corectitudine, obiectivitate şi, cum spune românul, ţinând uşa deschisă pentru toată lumea, la aşteptările unui public din ce în ce mai pretenţios.

 

De atunci şi până în prezent, Evenimentul Muscelean a reuşit performanţa deloc uşoară a unei apariţii neîntrerupte, în ciuda perioadelor de prăbuşire economică şi socială, în care muscelenii s-au îndepărtat de presa scrisă. Şi-apoi prezentul dominat de internet şi televiziuni, diferit de mijloacele de informare ale anului 1995, când a apărut Evenimentul Muscelean, a determinat alte gusturi în materie de vizionare a ştirilor. Ziarul nostru s-a aliniat cerinţelor publicului, creându-şi, în urmă cu mulţi ani, o variantă on-line, mai la îndemâna cititorilor deprinşi cu manevrarea computerului şi a telefonului, pentru culegerea informaţiei. În plus, şi-a atras cititori din rândul celor plecaţi la muncă, în străinătate, ori stabiliţi cu domiciliul în alte locuri din ţară. 

 

Dacă în privinţa eficienţei unui site de internet, unde să fie postate articolele din ediţia tipărită, nu ne-am îndoit o clipă (mărturie fiind numărul vizualizărilor - peste o sută de mii la nivelul unei săptămâni), în schimb, mărturisim că şi noi, cei care realizăm Evenimentul Muscelean, suntem surprinşi de succesul de care se bucură pe mai departe ziarul în format tipărit. Presa scrisă nu se mai caută, lucru reclamat de difuzori, care aduc puţine exemplare ale publicaţiilor centrale şi judeţene. În schimb, receptivitatea cumpărătorilor Evenimentului Muscelean, care ţin la ritualul de marţi şi vineri, a permis păstrarea unui tiraj neafectat de moda lecturării presei pe internet, lucru care sperăm să se menţină cât mai mult timp de acum înainte. Ca de fiecare dată, sperăm să vă fim gazde în ziua aniversării, pe 12 mai, ca să schimbăm o vorbă prietenească.

 

The most visited gambling websites in The UK