Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-au reluat lucrările la Bughea de Jos

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 809

b_400_250_16777215_10_images_2278_bughea.jpgNu este de mirare că ajung comunele să arate mai bine ca oraşele. Primarul Dorel Tănăsescu, edilul comunei Bughea de Jos, a demarat lucrările de infrastructură încă din primele zile de primăvară. Pentru acesta, drumul Poenandre este o prioritate, asta din cauza stadiului în care se afla şi, astfel, printr-un proiect depus la Ministerul Dezvoltării, Tănăsescu a obţinut banii necesari pentru a demara lucrările investiţiei propuse încă de anul trecut. 

Luna aprilie a venit şi cu o serie de lucrări de infrastructură, începute de primarul Dorel Ion Tănăsescu. Săptămâna trecută au debutat lucrările de regularizare a şanţului şi reabilitarea suprafeţei rutiere, pentru finalizarea lucrării „Covor asfaltic Poenandre”. Reparaţiile se vor face pe o lungime de 2,3 km, iar valoarea investiţiei se ridică la 1.098.000lei. 

Edilul localităţii a reuşit să obţină finanţare pentru acest proiect de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în baza contractului semnat la finalul lunii octombrie 2017. Investiţii se vor face tot anul în curs.

Primarul Tănăsescu mai are în proiect şi:

*Executarea proiectului „Bazin de apă potabilă 250 mc - punctul Mlăci, cu staţie de pompare;

*Bazin de apă potabilă „Automatizare staţie pompare”;

*Executarea proiectului investiţiei „Punte pietonală din beton armat şi apărare de mal pe râul Bughea - punctul Stoieni (stadion)”

*”Amenajarea şi punerea în valoare a incintei Monumentului Eroilor din centrul comunei”;

*Finalizarea executării proiectului de investiţie ,,Teren de sport multifuncţional la Şcoala Gimnazială nr. 1”;

*Finalizarea proiectului investiţiei „Modernizare drumuri locale cu îmbrăcăminte bituminoasă uşoară 1500 ml Uliţa Stănoieşti - Valea Caselor - Uliţa Remiză şi Valea Ciocanului - Piscul Vlazilor” din bugetul local;

*Transport şi aşternut piatră de calcar pe drumurile comunale neasfaltate, material antiderapant, pentru anul 2018, cu fonduri din bugetul local;

*Reabilitarea staţiilor de transport călători - şcoală centru - Bădeşti şi Ulicioară şi multe altele. 

The most visited gambling websites in The UK