Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Test pentru poliţiştii locali: să se ţină la ouăle lui Ţâroiu!

  • Written by E.M.
  • Hits: 1787

b_400_250_16777215_10_images_2273_ou6.jpg„Misiune imposibilă”, miercuri, în Grădina Publică. Patru poliţişti locali s-au chinuit zeci de minute să amplasese un ou ornamental. Decorul a fost plimbat ba pe fântâna arteziană, ba lângă, ca, până la urmă, joi, să fie tot lângă, cu ambalajul pe el.

b_400_250_16777215_10_images_2273_ou5.jpgPentru a întâmpina aşa cum se cuvine sărbătoarea Învierii Domnului, la nivelul municipiului au fost amplasate o serie de decoraţiuni specifice Paştelui. Cam pe ultima sută de metri, dar niciodată nu e prea târziu. Acţiunea de amenajare a debutat, miercuri după amiază, când patru poliţişti locali au apărut în Grădina Publică cu un ou roşu, gigant, care depăşeşte doi metri înălţime. Cum, probabil, aveau destinaţia stabilită, s-au opintit cu obiectul şi l-au cocoţat pe postamentul fântânii arteziene din centrul parcului. Când credeau că operaţiunea le-a reuşit, surpriză, oul gigant nu avea stabilitate şi se clătina în toate direcţiile, aşa că localii s-au purtat cu el ca cu oul, l-au împins spre mijlocul artezienei, l-au tras spre marginea ei, iarăşi l-au dus în centru, unde a şi rămas câteva minute. Fiind dintr-un material uşor şi cum afară bătea şi vântul, ornamentul era ca un titirez, ca un „Hopa Mitică”. Ca să nu se răstoarne peste copii, au rămas de pază doi poliţişti locali, care, până la urmă, decât să alerge după el prin Grădina Publică, l-au coborât, ajutaţi de un al treilea, care a zis: „Hai, că acum vine Mugurel şi-l pune unde vrea, treaba lui!”

b_400_250_16777215_10_images_2273_ou4.jpgSă supravegheze obiectul a rămas poliţistul care are post permanent în zonă. Curioşi, imediat au început să apară picii, care au vrut să-l pipăie, iar părinţii să imortalizeze ciudăţenia, dar au fost opriţi la timp de oamenii legii: „Nu-l atinge, că pică pe tine!”

Văzând că postamentul firav le dă bătăi de cap, localii au cerut ajutor. În câteva minute, a ajuns în Grădina Publică primarul Liviu Ţâroiu, însoţit de fostul său consilier şi şofer, Mugurel Minciună. Acesta din urmă este viceprimar la Cetăţeni şi, probabil, era în timpul liber, iar de dragul vremurilor trecute îl consilia în continuare pe Ţâroiu.

b_400_250_16777215_10_images_2273_oi1.jpgReferitor la costul ornamentelor, pe site-ul de licitaţii publice nu au fost publicate date despre nici o achiziţie a Primăriei Câmpulung referitoare la cumpărarea sau închirierea acestor „orori”, care, în loc să tragă, sunt ca nişte sperietori de ciori, nişte hidoşenii. 

Ţinând cont că, în ţară, Primăriile au închiriat astfel de ornamente contra unor sume de ordinul miilor de euro, pentru ca acestea să stea în localităţi câteva zile, nu ne-ar mira ca şi a noastră să se alinieze tendinţei. La Bucureşti, Primăria Sectorului 6 a închiriat iepuraşi pentru două luni cu suma de 2.500 de euro fiecare, figurine 3D în formă de ou, cu circa 2.700 de euro, două bucăţi, şi aşa mai departe. 

Se pare că, în Câmpulung, vor fi pe perioada Sărbătorilor de Paşte cinci ouă, care, seara, sunt luminoase (două în faţa Primăriei, două în Grădina Publică şi unul la „Dulcica”), dar şi vreo şase panouri luminoase, cu figurile specifice, gen ţurţur. 

 

The most visited gambling websites in The UK