Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Duţă a revenit în fruntea Biroului Ordine Publică al Poliţiei Câmpulung

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2385

b_400_250_16777215_10_images_2270_duta.jpgDupă o detaşare de cinci luni la comanda Secţiei 4 de Poliţie Piteşti, comisarul Aliodor Duţă a revenit la Poliţia Municipiului Câmpulung, pe acelaşi post pe care-l ocupa în momentul în care a plecat, în octombrie 2017: şef Birou Ordine Publică.

Comisarul Aliodor Duță se află în fruntea Biroului Ordine Publică al Poliţiei Câmpulung din data de 9 iulie 2012 (pe vremea aceea era subcomisar), înlocuindu-l în această funcţie pe inspectorul Marius Şendroiu (în prezent comisar), nimeni altul decât actualul adjunct al şefului Poliţiei Câmpulung. A fost la vremea respectivă o rocadă de posturi, Şendroiu ajungând în locul lui Duţă la comanda Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr. Pe perioada cât s-a aflat la Piteşti, interimatul la conducerea BOP Câmpulung a fost asigurat de subcomisarul Ion Stan. În altă ordine de idei, Mădălin Lepădatu a lăsat Ordinea Publică din Câmpulung pentru funcţia de şef de post la Stoeneşti. 

The most visited gambling websites in The UK