Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a curăţat coasta de gunoaie, la Mateiaş. Nu pentru mult timp

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 753

b_400_250_16777215_10_images_2268_mateias.jpgA doua zi după inspectarea terenului acoperit de resturi, aflat dincolo de latura sudică a parcării Mausoleului Mateiaş, de către o echipă a ziarului nostru, sesizată că din zăpadă au răsărit vestitorii nesimţirii, muncitorii serviciului public de salubritate al Câmpulungului erau la locul faptei. Ajutaţi de primarul de la Valea Mare Pravăţ, Ion Boncoi, şi de Cătălin Solomon, proprietarul terenului învecinat la Vest cu edificiul istoric şi cultural, ADP-iştii au curăţat zona insalubră şi au adunat resturile în două grămezi, de care au încercat să scape, incendiindu-le. Că n-a fost cea mai inspirată metodă - dar s-a dorit a fi cea mai practică, pentru a nu fi trambalate la Câmpulung, după cum nici folosirea tomberoanelor Muzeului nu era de dorit, la cât plăteşte instituţia la gunoi, după cum s-a plâns managerul - o demonstrează rămăşiţele mormanelor, care n-au ars în întregime.

b_400_250_16777215_10_images_2268_mateias2.jpgVineri, când ne-am aflat din nou în zonă, anunţaţi de mobilizarea rapidă a celor responsabili, cărora li s-au alăturat primarul comunei şi persoana particulară, obişnuiţi să cureţe frecvent locul parcă umplut peste noapte de mizerie, altă faţă avea costişa pângărită de puhoaiele de ignoranţi perindaţi pe la Mausoleu ca să-şi dezmorţească oasele, în drum către alte destinaţii mai turistice decât Muscelul. Acţiunea de salubritate de săptămâna trecută, după cum suntem conştienţi cu toţii, se adaugă precedentelor eforturi depuse în van, căci pe cât de greu se curăţă colina, pe atât de uşor este acoperită de dovezile îngălării fără margini.

The most visited gambling websites in The UK