Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Protest inedit la Rucăr! „Dulamă şi cu Pârnuţă, apa ne-a ajuns la puţă”

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1898

b_400_250_16777215_10_images_2266_protest.jpgSătul până peste cap de drumurile proaste din Rucăr, un bărbat din localitate a protestat, în urmă cu câteva zile, pe o arteră de circulaţie comunală, aşa cum a văzut şi el la televizor prin alte zone ale ţării: a ieşit la pescuit, la undiţă, în bălţile din gropi. Scena a fost surprinsă de o cunoştinţă a „pescarului” amator şi distribuită ulterior pe internet, în speranţa că autorităţile locale vor vedea imaginea şi-şi vor îndrepta atenţia şi asupra acestui drum.

Când plouă, pământul din zona respectivă se transformă într-un nămol cleios pe care maşinile îl traversează cu greu, iar gropile se umplu cu apă şi sunt imposibil de ocolit. Nemulţumit de această stare de fapt, un rucărean, cunoscut ca „Menix”, a decis, zilele trecute, să protesteze „la baltă”, cu o undiţă improvizată, invitându-i să i se alăture pe primarul Dulamă şi vicele Pârnuţă.

„Pârnuţă şi cu Dulamă

Apa rău ne dă afară.

Dulamă şi cu Pârnuţă 

Apa ne-a ajuns la puţă.

Vă rugăm frumos pe voi, 

Veniţi să înotaţi cu noi.

Prezenţa obligatorie. Intri şi ieşi dezbrăcat.”, a scris bărbatul pe un carton pe care şi l-a atârnat apoi de gât.

The most visited gambling websites in The UK