Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un singur muscelean a cerut sprijin pentru cultivarea tomatelor

  • Written by Mircea SIMIONESCU
  • Hits: 1070

b_400_250_16777215_10_images_2266_tomate.jpgLa finele lunii februarie, consilierii cu atribuţii de inspecţie din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Argeş au efectuat controale privind verificarea înfiinţării culturii de tomate, control care s-a soldat cu rezultate pozitive. Au fost verificate în teren persoanele care, în conformitate cu Hotărârea nr. 943/2017 din 20 decembrie 2017, vor beneficia de „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate, pentru anul 2018.

Primele vizite au fost făcute la Schitu Goleşti, la Cristinel Edu, şi la Topoloveni, la societatea Indagro-Servcom SRL, care au culturi de tomate în spaţii protejate. La nivelul judeţului, în registrul unic pentru accesarea Programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate, sunt înregistraţi 39 de beneficiari, înscrişi în ianuarie şi februarie 2018, cei care vor pot accesa Ajutorul de Minimis până în luna decembrie 2018.

Solicitanţii au cel puţin 1.000 de metri pătraţi de suprafaţă, unii cultivând tomatele în sere, iar alţii în solare. Musceleanul Cristinel Edu şi-a înregistrat cererea de intrare în program pe 11 ianuarie 2018, având plantate tomate în solare întinse pe 1.000 de metri pătraţi. Vor mai primi ajutor prin acest program, după ce s-au înscris, producători agricoli din Oarja, Albota, Leordeni, Căteasca, Miceşti, Lunca Corbului, Cocu, Drăganu, Topoloveni, Piteşti, Morăreşti, Merişani, Băiculeşti, Budeasa, Bogaţi, Mozăceni, Călineşti, Poiana Lacului, Rociu, Mioveni, Tigveni, Negraşi, Cicăneşti, Bascov. 

 

 

The most visited gambling websites in The UK