Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-au scurs 12 ani de la moartea Laurei Stoica şi a lui Cristi Mărgescu

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 795

b_400_250_16777215_10_images_2266_laura-stoica.jpgVineri, 9 martie, s-au împlinit 12 ani de la cumplitul accident rutier în urma căruia şi-au pierdut viaţa cunoscuta artistă Laura Stoica, una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, un talentat muzician din Câmpulung.

Premiul „In Memoriam Cristi Mărgescu”, la Festivalul rock Posada

Laura Stoica şi Cristi Mărgescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, ei logodindu-se în ziua de Dragobete, din 2005. S-au cunoscut în anul 2003, în sala de repetiţii, după care, văzându-se mai des, s-au îndrăgostit, artista fiind convinsă că musceleanul era jumătatea ei. Se iubeau foarte mult, iar în preajma Crăciunului din 2005 au aflat că vor deveni părinţi, într-un moment în care artista îşi pierduse orice speranţă de a deveni mamă. Plănuiseră să se căsătorească după Sărbătorile Pascale, în 2006, înainte de a se naşte copilul, în cadrul unei ceremonii restrânse, însă nu au mai apucat să-şi vadă visul cu ochii, deoarece, pe 9 martie 2006, au decedat într-un groaznic accident rutier, petrecut pe DN 2. Povestea de dragoste a celor doi a fost întreruptă brusc, într-o seară de joi, între localităţile ialomiţene Sineşti şi Moviliţa, la scurt timp după ce au susţinut un concert în Urziceni, din cauza unui şofer obosit, care a intrat în plin, cu viteză mare, în maşina condusă de Cristi Mărgescu. Ca „Un actor grăbit” aveau să părăsească cei doi artişti scena vieţii, împreună cu copilaşul lor nenăscut, îngerii fiindu-le naşi de cununie şi botez. La propunerea prietenilor şi foştilor colegi ai lui Cristi, Primăria Câmpulung a hotărât să acorde Premiul „In Memoriam Cristi Mărgescu”, în cadrul Festivalului de muzică rock Posada. 

The most visited gambling websites in The UK