Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nicolae Busuioc, din comuna Rucăr, Cetăţean de Onoare la 100 de ani

  • Written by Mircea SIMIONESCU
  • Hits: 773

b_400_250_16777215_10_images_2266_100-ani2.jpgPe 8 martie, flacăra Centenarului, aprinsă simbolic în judeţul Argeş pe 24 ianuarie, la Muzeul Goleşti, şi depusă prima dată în biroul Regelui Carol I, a ajuns la Catedrala Arhiepiscopală de la Curtea de Argeş. Momentul solemn a fost urmat de o slujbă de Te Deum, oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi.

Bărbatul de 100 de ani, sărbătorit de Consiliul Local

O activitate social-filantropică, intitulată simbolic „Centenarul bătrâneţii”, a fost organizată de preotul Sebastian Arsulescu, de la Parohia Rucărul de Jos. Părintele, care este şi consilier local în comună, a iniţiat un proiect de hotărâre, prin care a propus ca persoanele vârstnice din Rucăr, care împlinesc vârsta de 100 de ani, să fie felicitate într-un cadru festiv şi să primească ajutor financiar.

Iniţiativa a fost bine primită de Legislativul de la Rucăr, iar vineri, 9 martie, Nicolae Busuioc a fost astfel sărbătorit şi a primit un stimulent financiar de 500 de lei, fiind declarat şi „Cetăţean de Onoare” al comunei Rucăr. Acţiunea s-a înscris în ansamblul de activităţi social-filantropice, care vizează, în mod deosebit, persoanele vârstnice din parohiile muscelene şi argeşene. 

 

The most visited gambling websites in The UK