Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Joi, 1 martie, cea mai scăzută temperatură la Câmpulung

Meteorologii au emis avertizare Cod Portocaliu privind temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât şi ziua, valabil din 28 februarie şi până vineri, 2 martie, la ora 20.00. Potrivit acestuia, în Moldova, Estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, gerul va fi persistent în cea mai mare parte a intervalului, iar valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între -12 şi -6 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra în general între -22 şi -12 grade, izolat mai coborâte, sub -25 grade. În cursul nopţii de vineri, 2 martie, spre sâmbătă, 3 martie, temperaturile vor fi sub pragul de ger (-10 grade Celsius), care se vor înregistra în Moldova, local în Maramureş, Transilvania, Muntenia şi Dobrogea şi pe arii restrânse în Oltenia. Până duminică, 4 martie, vor fi înregistrate şi intervale cu precipitaţii, la început va ninge, iar apoi se vor transforma în precipitaţii mixte şi se va forma polei.

La nivelul Câmpulungului, cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată de Staţia Meteo, din cartierul Grui, joi, 1 martie. -16,5 grade Celsius a fost cea mai scăzută, iar 13,6 grade Celsius s-au consemnat cu puţin înainte de ora prânzului. Tot ieri, stratul de zăpadă măsura 30 de centimetri.

În municipiu, de la începutul săptămânii, au fost notate temperaturi obişnuite pentru această perioadă. De exemplu, luni, 26 februarie, maxima a fost de -9,9 grade Celsius, iar minima de -11,1 grade Celsius; marţi, 27 februarie, maxima a fost de -10,7 grade Celsius, iar minima de -11,4 grade Celsius; iar miercuri, 28 februarie, maxima a fost de -10,5 grade Celsius, iar minima de -11,7 grade Celsius. „Zilele viitoare se va mai încălzi, treptat. Era de aşteptat ca la sfârşitul lunii februarie, ca anul trecut, să avem o rafală de frig şi cu zăpadă, ca să nu uităm zăpada, că toată iarna nu prea am avut-o. Nu e ceva de speriat, e ceva normal, faţă de alte zone ale ţării, unde sunt vânturi puternice. La noi, în Câmpulung, toţi ne spun că avem o oază şi suntem la adăpost.”, ne-a spus Mihaela Grădinaru, meteorolog la Staţia Meteo Câmpulung.

The most visited gambling websites in The UK