Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Comandantul Subunităţii de Pompieri din Câmpulung, Cristian Bărbulescu, detaşat la Ministerul Afacerilor Interne

Anul trecut, în luna octombrie, după aproape un an şi jumătate petrecut la Piteşti, în diferite funcţii la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, maiorul Cristian Bărbulescu a revenit acasă, la Câmpulung, exact pe postul din care a plecat, acela de comandant al Detaşamentului de Pompieri din municipiu. Iată că, la început de 2018, mandatul său în fruntea subunităţii din Câmpulung este din nou întrerupt, maiorul Bărbulescu ajungând, graţie profesionalismului de care a dat dovadă în tot ceea ce a întreprins, să lucreze acum la nivel înalt, în Ministerul Afacerilor Interne.

Comanda subunităţii, preluată din nou de maiorul George Tănase

Comandantul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung a fost detaşat, în perioada 1 martie - 31 august 2018, la Ministerul Afacerilor Interne, în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, condus de secretarul de stat Raed Arafat. În tot acest timp, locul său la comanda subunităţii muscelene va fi preluat de maiorul George Tănase, care nu se află pentru prima dată în această postură. Reamintim că, în anul 2016, pe 31 mai, pentru o perioadă de 6 luni, maiorul Cristian Bărbulescu a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef al Centrului Operaţional Judeţean. Aceste mutări au venit pe fondul schimbării, tot din 31 mai, a conducerii ISU Argeş, colonelul Liviu Popescu luându-i locul colonelului Ion Popa, care a trecut în rezervă. În octombrie 2016, după ce şi colonelul Liviu Popescu s-a pensionat, iar în fruntea ISU Argeş a fost delegat maiorul Bogdan Olar, Cristian Bărbulescu a fost desemnat prim-adjunct al acestuia. Din iulie 2017, maiorul Bogdan Olar de devenit inspector şef cu drepturi depline al ISU Argeş după ce a promovat examenul pe post. În octombrie 2017, împuternicirea maiorului Bărbulescu ca prim-adjunct al inspectorului şef al ISU Argeş a expirat, aşa că musceleanul s-a întors la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung. 

The most visited gambling websites in The UK