Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 747

 

În contextul avertizărilor de cod portocaliu de ninsori, viscol şi ger, intensificări ale vântului şi viscol, emise de meteorologi, sub incidenţa căruia se află şi judeţul Argeş, cea mai afectată este, în continuare, zona de sud a judeţului.

În noaptea de luni spre marţi s-a acţionat pe întreaga reţea de drumuri judeţene cu material antiderapant şi autobasculante cu lamă. Pe DJ 508 Furduieşti - Teiu - Buta, pe DJ 659 Bradu - Ştefan cel Mare, DJ 504 Buzoeşti - Popeşti, DJ 679 Lunca Corbului - Bârla a nins viscolit toată noaptea astfel încât pe platforma drumului s-au depus importante cantităţi de zăpadă, între 30 şi 70 de centimetri. Toată noaptea s-a acţionat pentru degajarea drumurilor însă vântul puternic viscoleşte zăpadă şi o repune pe carosabil. La această oră, se circulă pe toate drumurile din judeţ, în condiţii de iarnă iar echipajele Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, împreună cu echipajele Poliţiei Rutiere, intervin în continuare în vederea menţinerii în stare practicabilă a drumurilor din Argeş.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile meteorologice, să aibă autoturismele echipate cu anvelope de iarnă, în stare optimă de rulare, precum şi să acorde în trafic prioritate utilajelor de deszăpezire pentru a acţiona, evitând în acest fel blocajele.

The most visited gambling websites in The UK