Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Zona de sud a Argeşului, cea mai afectată de ninsori şi viscol

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 574

În contextul avertizărilor de cod portocaliu de ninsori şi viscol cod portocaliu de ger şi sub cod galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului şi viscol, emise de meteorologi, sub incidenţa căruia se află şi judeţul Argeş, cea mai afectată este zona de sud a judeţului.

Astfel, pe DJ 508 Furduieşti - Teiu - Buta, din cauza zăpezii viscolite, care a dus la acumulări mari de zăpadă pe carosabil, echipajele Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, împreună cu echipajele Poliţiei Rutiere, intervin în vederea menţinerii în stare practicabilă a drumurilor din Argeş. În aceeaşi situaţie se află şi DJ 659 Rociu - Ştefan cel Mare, intervenindu-se cu utilaje de deszăpezire şi antiderapant. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile meteorologice, să aibă autoturismele echipate cu anvelope de iarnă, în stare optimă de rulare, precum şi să acorde în trafic prioritate utilajelor de deszăpezire pentru a acţiona, evitând în acest fel blocajele.

The most visited gambling websites in The UK