Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Panică şi şoc pe Internet! Barajul de la Râuşor s-a fisurat, populaţie din aval, evacuată

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3498

 

  • Din fericire, totul a fost o glumă de prost gust

Barajul Râuşor s-a fisurat, iar populaţia a fost alarmată în vederea evacuării, existând riscul producerii unei tragedii! Această informaţie-bombă a făcut înconjurul Internetului, marţi seara, pe 30 ianuarie, şi a pus pe jar autorităţile locale şi judeţene. Din fericire, în final, totul s-a dovedit a fi o glumă proastă.

Nu se ştie cine a lansat în mediul virtual această gogomănie, cert fiind faptul că vestea şocantă s-a răspândit cu repeziciune printre internauţi, provocând panică în rândul populaţiei din Câmpulung şi Lereşti, aflată în calea unei viituri fatale. Reprezentanţii ISU Argeş au lămurit imediat problema, anunţând că a alarma a fost falsă. „Au apărut mai multe informaţii privind un accident la Barajul Râuşor, care impunea evacuarea urgentă a oamenilor din aval. Sunt informaţii neadevărate, nu este niciun fel de problemă la construcţia hidrotehnică.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure. 

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK