Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce au alunecat pe gheaţă, Zeci de musceleni au ajuns la Spital, cu oasele rupte

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4852

b_400_250_16777215_10_images_2252_Clipboard16.jpgIarna le cam dă muscelenilor bătăi de cap, mai ales că ADP-ul nu este prezent la timp pe străzi. În ultimele zile, din cauza faptului că vremea s-a încălzit pe timpul zilei, zăpada s-a topit, însă noaptea s-au înregistrat temperaturi sub zero grade Celsius, iar străzile din municipiu s-au transformat într-un adevărat patinoar. Zeci de persoane au ajuns la Spitalul Câmpulung cu multiple fracturi şi traumatisme din cauza căzăturilor pe gheaţă. 

Vremea din ultimele zile le-a cam dat de furcă muscelenilor şi nu numai. Dimineţile au fost cât de cât însorite, iar zăpada de pe jos s-a topit. Nopţile, termometrele au înregistrat temperaturi cu mult sub zero grade Celsius, astfel că apa de pe jos s-a transformat pe străzile şi trotuarele din Câmpulung într-un veritabil patinoar. Oamenii merg cu grijă, să nu îşi rupă vreun os, mai ales cei trecuţi de o anumită vârstă, când rănile nu se mai vindecă aşa ca la 20 de ani. În doar câteva zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung au ajuns zeci de persoane cu multiple traumatisme. 

Dintr-un număr relativ de 47 de persoane, care s-au prezentat la Spital, săptămâna trecută, de luni până vineri, cu leziuni la mâini şi la picioare, aproximativ 80% au fost din cauza căzăturilor pe gheaţă. Ca o statistică realizată de către medicii Spitalului Municipal, se poate spune că, până în momentul de faţă, anul 2018 a adus mai puţine persoane rănite din cauza gheţii, decât în iarna anului 2017, care a fost mult mai geroasă şi cu precipitaţii mai multe. 

 

The most visited gambling websites in The UK