Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prin intermediul preotului Ciprian Dragomir, De Crăciun, 45 de familii nevoiaşe au fost ajutate de A.S.C.M.

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2619

b_400_250_16777215_10_images_2245_Clipboard06.jpgA devenit deja o tradiţie ca Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” să fie alături de cei nevoiaşi. Cu osteneala şi ajutorul părintelui Ciprian Dragomir, A.S.C.M. a împărţit ieri, 21 decembrie 2017, pachete cu alimente şi dulciuri celor năpăstuiţi. Acţiunea umanitară a fost sprijinită de Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul” cu suma de 3.000 de lei, iar preotul a fost cel care a pregătit şi împărţit pachetele, completând suma cu încă 300 de lei, din partea locaşului de cult.

Anul acesta, beneficiarii ajutoarelor au fost 45 de familii din Câmpulung, ai căror membri sunt în evidenţele Serviciului de Asistenţă Socială al Primăriei Câmpulung, dar care prestează muncă în folosul comunităţii, la Seră sau la ADP.

Fiecare pachet oferit a conţinut zahăr, făină, ulei, mălai, paste făinoase, orez, gogoşari muraţi, cozonac, portocale, dulciuri, suc, caşcaval şi mezeluri.

În paralel cu acţiunea pentru care A.S.C.M. a donat bani, preotul Ciprian Dragomir, cu ajutorul credincioşilor bisericii unde slujeşte, a mai pregătit alte 15 pachete, pentru nevoiaşii de care are grijă tot anul. Nici micuţii care vin la slujbele de la Biserica Fundeni nu au fost uitaţi, ei având pregătite câteva colete pline cu jucării. Prin intermediul nostru, părintele Ciprian Dragomir a ţinut să transmită câmpulungenilor că luni, 22 ianuarie 2018, la Biserica Fundeni va avea loc o colectă de haine, care vor fi predate Asociaţiei „SOS satele României”, care, la rândul ei, le va distribui celor care au nevoie de ele. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK