Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La ce ne folosesc tomberoanele dacă aruncăm mizeria lângă ele?

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2616

b_400_250_16777215_10_images_2236_Clipboard12.jpgFirma autorizată a amplasat în tot municipiul tomberoane de gunoi, în speranţa că vom avea un oraş mai frumos, mai curat, mai civilizat. Degeaba însă, mulţi dintre concetăţenii noştri preferă să nu utilizeze pubelele şi să arunce gunoiul la întâmplare. La fel se întâmplă şi în zona cu magazine, din apropierea gării, unde un cititor al ziarului a surprins imagini dezolante, cu haine second hand împrăştiate oriunde, numai în tomberon nu.

Mulţi dintre câmpulungeni au sesizat că străzile oraşului au început să fie din ce în ce mai murdare. Şi am constatat asta şi noi. Mediul online clocoteşte cu poze făcute de muscelenii revoltaţi, arătând coşurile de gunoi cum stau pline şi se revarsă pe trotuare, iar pungile de plastic şi hârtia dansează în spirale în bătaia vântului, printre picioarele trecătorilor.

„Tomberoanele de pe strada Colonel Zlatian, zona magazinului cunoscut „Pelmuş”, devenite „paradisul” tomberoniştilor din oraş, al şobolanilor sau câinilor maidanezi (pe care nu i-am mai prins, încă, în imagini), după ce sunt aruncate la gunoi produse second hand. Sugerez desfiinţarea lor, pentru că au devenit un real pericol pentru locuitorii zonei. Sper să vadă cineva şi să verifice la faţa locului situaţia, dar, mai ales, să ia măsuri!”, e mesajul transmis de o câmpulungeancă pe Facebook. În concluzie, la ce ne folosesc tomberoanele de gunoi dacă aruncăm mizeria pe lângă ele?! Ai îmbrăcăminte pe care nu o mai foloseşti sau încălţările copiilor au rămas prea mici? Fă un pustiu de bine şi donează-le celor nevoiaşi! Bucureştenii au deja la dispoziţie un centru modern de colectare a hainelor în scop umanitar. Este vorba despre un container amplasat în buricul Capitalei, în faţa clădirii Ambasadei Republicii Cehe şi a Centrului Ceh, de pe strada Ion Ghica, numărul 11. Hainele pe care oamenii le lasă în container ajung la organizaţiile nonguvernamentale locale, care le vor distribui apoi oamenilor nevoiaşi din România, dar şi din străinătate. Containere asemănătoare există deja în peste 90 de localităţi din ţară, dar cel din faţa Ambasadei Cehiei este primul din Bucureşti. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK