Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din nou naşă! Carmen Şerban a botezat a 14-a finuţă, la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1154

b_400_250_16777215_10_images_2235_Clipboard02.jpg

Din nou naşă!

Carmen Şerban a botezat a 14-a finuţă, la Câmpulung

Cunoscuta interpretă de muzică de petrecere din România, Carmen Şerban, a fost din nou naşă la Câmpulung, botezând o fetiţă, finuţa sa cu numărul 14. Artista nu s-a uitat la bani când a creştinat-o pe micuţa Maya Carmen, nimeni alta decât nepoata patroanei societăţii Ema Panifalex 98, Emanuela Alexoiu.

Aşa după cum ne-a obişnuit, Carmen Şerban a fost şi de această dată o naşă generoasă, cheltuind mii de euro cu acest eveniment. Artista a îmbrăcat-o pe fetiţă din cap până în picioare, potrivit tradiţiei, cu hăinuţe de cea mai bună calitate, suportând şi toate cheltuielile din biserică, başca un dar generos la masă. „Ieri (n.r. 11 noiembrie) am botezat-o pe micuţa Maya-Carmen. Sunt foarte fericită, a fost o petrecere foarte frumoasă, le mulţumesc părinţilor micuţei pentru că mi-au oferit ocazia de a boteza această fetiţă superbă.”, a scris Carmen Şerban pe pagina sa de Facebook. Cum îndrăgita interpretă nu are în acest moment o relaţie, după cum ea însăşi a dat de înţeles, a apelat din nou la fratele său să-i fie partener la botez, cei doi devenind astfel părinţii spirituali ai fetiţei. Carmen a purtat în biserică o ţinută sobră, iar, a doua zi, i-a făcut şi băiţa micuţei, potrivit tradiţiei. „Mulţumesc pentru programul artistic, colegului meu Mihail Titoiu şi formaţiei lui, şi îi mulţumesc colegului meu, Liviu Ciotoi. Mulţumesc fratelui meu, George Şerban, şi mulţumesc invitaţilor noştri, Simona Hedrea, Daniela Raţă & Adrian Gavruţă, Nicoleta Pârcălabru, Sorin Pârcălabru, Adina Nameşu & Valentin Nemeşu.”, a mai postat artista pe cea mai populară reţea de socializare din lume.

„Fetele de la salonul Chic” au coafat-o pe naşa Carmen Şerban

Cele care s-au ocupat de schimbarea aspectului fizic al artistei au fost Crenguţa Popovici şi „fetele de la salonul Chic”, la adresa cărora Carmen Şerban a avut un mesaj de mulţumire. Ema Alexoiu este prietenă de 17 ani cu cântăreaţa, împrietenindu-se la botezul fiului său, unde Carmen Şerban a fost invitată să cânte. De atunci, sunt bune prietene, afişându-se împreună la diferite evenimente mondene sau petrecând vacanţele. Despre prietenia celor două s-a aflat oficial în 2012, atunci când Carmen Şerban a fost implicată într-un scandal, fiind acuzată că ar fi atrasă de femei. Pe scurt, Carmen Şerban a fost acuzată de o tânără din Piatra Neamţ că ar fi sedus-o mai ceva ca în filme. Cu alte cuvinte, orientările sexuale ale artistei ar tinde spre sexul frumos. Pentru a-i lua apărarea, ca martor de încredere, câmpulungeanca Ema Alexoiu a apărut la emisiunea lui Cătălin Măruţă, „Happy Hour”. Acest scandal le-a întărit şi mai mult prietenia. Patroana societăţii Ema Panifalex 98, o femeie care are grijă de imaginea ei, a adus-o şi pe Carmen Şerban la salonul de înfrumuseţare „Chic” din Câmpulung, pe care ea însăşi îl frecventează. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK