Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Chiar dacă afirmă că: „Jaful din administraţia locală din Câmpulung, trebuie să înceteze”, Peneliştii câmpulungeni, preocupaţi de soarta industriei de la Mioveni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2273

b_400_250_16777215_10_images_2233_Clipboard09.jpgÎn faţa Primăriei Câmpulung au protestat trei lereşteni!

Duminică seara, mii de oameni au participat la proteste în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, manifestându-şi dezaprobarea faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei. Şi, ca de fiecare dată, şi politicul a fost implicat, preşedintele PNL, Ludovic Orban, îndemnându-i pe membrii şi simpatizanţii partidului să participe la protestele anunţate împotriva PSD, pentru a împiedica, spune el, adoptarea oricărei modificări care să permită controlul justiţiei de către PSD.

La Câmpulung, ora 18.00 a fost anunţată pentru întâlnirea celor nemulţumiţi în faţa Primăriei. Numai că, la Câmpulung, au protestat trei lereşteni, care şi-au prezentat momentul pe Facebook, iar, pentru a convinge că sunt singurii participanţi, au adăugat şi mai multe fotografii cu Câmpulungul pustiu la acea oră. 

„Şi Câmpulung Muscel face parte din România adevărată, România care #REZISTĂ! Puţini, dar puternici şi HOTĂRÂŢI! Am strigat cu putere de trei ori „Jos Ciuma Roşie!”, am făcut câteva poze la câteva clădiri din Câmpulungul neschimbat de mai bine de 100 de ani, şi acum, hai acasă! Puţin trişti, dar RĂCORIŢI!” a fost mesajul lui Puiu Marin, unul dintre cei trei manifestanţi paşnici, postat pe Facebook.

b_400_250_16777215_10_images_2233_Clipboard10.jpgLa Câmpulung, duminică seara, nici picior de trecător, darămite, de protestatar!

La fotografia cu lereştenii, care are în fundal Primăria Câmpulung, Puiu Marin a adăugat: „Clădirea din spatele nostru este Primăria, construită la sfârşitul secolului 19 şi începutul secolului 20, atunci când tatăl lui Tudor Muşatescu (Muşetescu, nume real, se trage din neamul Muşetescu din comuna Măţău) era primar în Câmpulung, oraşul din „Titanic Vals”, cu pălărierul Măgeanu, Bulevardul „Pardon” şi Gradina „Merci”, oraşul în care ne copleşeşte istoria şi în care nu se întâmplă nimic!”

Cu toată chemarea preşedintelui Ludovic Orban, conducerea PNL Câmpulung a anunţat că va participa la protestele organizate astăzi, la Mioveni, printr-un mesaj postat pe Facobook: „PNL Câmpulung participă la proteste! Suntem solidari cu protestele din toată ţara şi membrii PNL Câmpulung vor participa atât la acestea, cât şi la protestele de la Câmpulung, dacă se vor organiza. Măsurile fiscale propuse UCID DACIA LA FEL CUM PSD A UCIS ŞI ARO. Tocmai de aceea, susţinem protestele de la Mioveni! Acest lucru trebuie evitat, iar orice opoziţie faţă de actualul Guvern şi de actualele administraţii locale PSD, atât civilă, cât şi politică, este binevenită. Jaful din Guvernul PSD şi jaful din administraţiile locale PSD, iar aici ne referim şi la administraţia locală din Câmpulung, trebuie să înceteze. Legile justiţiei nu sunt nimic altceva decât o garanţie că acest jaf va continua. De aceea, ele nu trebuie adoptate. Vom fi alături de oamenii care protestează, indiferent dacă au sau nu coloratură politică! Conducerea PNL Câmpulung.” 

The most visited gambling websites in The UK