Menu
TRAFIC

Zeci de maşini la Retro Parada Toamnei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 665

b_400_250_16777215_10_images_2229_Clipboard06.jpgVremea de vară, de duminică, a scos sute de câmpulungeni în centrul municipiului, acolo unde au putut să admire zecile de maşini, care au participat la a doua ediţie a Retro Parada Toamnei.

Anul acesta, evenimentul organizat de Retromobil Club România s-a desfăşurat simultan în 27 de oraşe din ţară. 21 de localităţi din România au fost gazda Retro Parada Toamnei sâmbătă, 21 octombrie (Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cisnădie, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Curtea de Argeş, Deva, Oradea, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgovişte, Târgu Mureş, Timişoara şi Vaslui), iar restul de şase (Buzău, Carei, Galaţi, Iaşi, Rădăuţi), duminică, 22 octombrie, când acţiunea s-a derulat şi la Câmpulung. Înainte de a o ţine la Câmpulung, proprietarii autovehiculelor istorice din Muscel şi-au expus „bijuteriile” auto la Curtea de Argeş, unde parada s-a derulat sâmbătă.

Duminică, la Câmpulung, „bătrânele” pe patru roţi au împânzit Piaţa Primăriei. Admiratorii nu au lipsit, fiind de la persoane nostalgice, care au contribuit la construirea modelelor ARO, fabricate la Câmpulung, până la copii, care au fost imediat cuceriţi de maşinile de epocă.

Autoturismele s-au aliniat pe platoul din faţa blocului „rechinilor”, de la primele ore ale dimineţii, dar, oficial, evenimentul a început la ora 11.00. Aşa cum era de aşteptat, cele mai fotografiate au fost autovehiculele autohtone, ARO, care au avut reprezentare din aproape toată gama fabricată la Câmpulung. 

Retro Parada Toamnei s-a încheiat cu un tur al oraşului, după care participanţii s-au retras la Muzeul Automobilului Românesc de la Apa Sărată. Pasionaţii de maşini de epocă restaurate se vor întâlni în prima jumătate a anului viitor, la Retro Parada Primăverii. 

The most visited gambling websites in The UK