Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

3 motive pentru care părintii își înscriu copiii la Școala de Arte, chiar dacă îi pregătesc și în privat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 838

b_400_250_16777215_10_images_banners_Scoala_Populara_de_Arte_Pitesti_watermark.JPG.jpg1. Pentru că fac pregătire cu profesori de înaltă ținută profesională. Puteți fi siguri de asta, deoarece, la concursul pentru ocuparea posturilor la Școala de Arte, organizat ca la carte, comisiile sunt formate din profesori, conferențiari și lectori universitari, toți doctori în muzică.

2. Pentru că statutul de cursant la Școala de Arte este chiar unul special, care îți dă dreptul să participi la expoziții, concursuri și festivaluri de profil organizate de instituții de cultură prestigioase, unde altfel este imposibil să pătrunzi. Dacă nu concurezi din partea unei instituții, nici nu-ți primesc fișa de înscriere, pentru că aproape toate sunt organizate doar pentru cursanții instituțiilor publice de cultură, nu și pentru cei care se pregătesc în afara acestui sistem. Nu mai e nevoie să menționăm că oricine își dorește să evolueze într-un concurs sau festival cu vizibilitate maximă pe televiziuni, vizibilitate pe care puțini organizatori privați și-o permit din punct de vedere financiar.

3. Taxa anuală de studiu la Școala de Arte este de 290 lei/an. Cam banii de țigări pe-o lună? O sumă insignifiantă, de altfel, în comparație cu sumele plătite pe meditații sau pe orele de pregătire în privat.


Școala Populară de Arte organizează cursuri de pian, vioară, chitară, nai, muzică uşoară şi muzică populară, percuție şi instrumente de suflat, pictură, dans modern, dans clasic, balet, dansuri populare, televiziune, foto-video, design vestimentar.

Înscrierile la Școala Populară de Arte se fac în fiecare zi, de luni până vineri, de la 8,00 la 16,00, la sediul din Bd. Republicii nr. 66.

Taxa de studiu în anul I este de 313 lei şi se achită integral la înscriere. În anii II şi III, taxa de studiu este de 290 lei/an şi se poate achita şi în două tranşe.

Nu există limită maximă de vârstă, ci doar vârsta minimă - 7 ani, iar la dans, minim 5 ani.

The most visited gambling websites in The UK