Menu
TRAFIC

Astăzi începe „Posada Rock”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 815

b_400_250_16777215_10_images_2214_Clipboard02.jpgCel mai vechi festival rock din România, „Posada Rock”, va fi găzduit de Câmpulung în perioada 1-3 septembrie 2017, fiind organizat de Asociaţia „Rock Culture”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, ca proiect al Ministerului Culturii.  Festivalul va rămâne şi în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-şi şi consolidându-şi statutul de cel mai vechi şi important festival-concurs din ţară, dar va oferi publicului şi recitaluri cu formaţii importante ale acestui gen muzical, din ţară şi străinătate. La preselecţia pentru concursul „Posada Rock” s-au înscris, anul acesta, 29 de formaţii, dintre care au fost selectate 10.

Structura zilelor de festival va fi următoarea:

Vineri, 1 septembrie: 

=cinci formaţii în concurs: Guerrillas (Cluj Napoca), Stonelight (Bucureşti), Damage Case (Bucureşti), Apa Sâmbetii (Bucureşti) şi Between Colors (Bucureşti); 

=trei formaţii în recital: Gothic, Taine şi Evergrey.

Sâmbătă, 2 septembrie

=cinci formaţii în concurs: N.O.R. (Oradea), Invictus (Bucureşti), Divided by Perception (Cluj Napoca), Crossborne (Bucureşti) şi Within the Nova (Timişoara);

=trei formaţii în recital: Invader, Kempes, Dirkschneider.

Duminică, 3 septembrie

=patru formaţii în Gala Laureaţilor: recitalurile ocupanţilor locurilor III, II, I şi al câştigătoarei marelui premiu; 

=trei formaţii în recital: Arashai, Firewind şi Soen.

Jurizarea va fi asigurată de către un juriu de specialitate, format din: Lenţi Chiriac, Alex Revenco, Bogdan Prundeanu, Răzvan Brăileanu, Raul Ştefan şi Bogdan Trâmbaciu.

Trupele clasate pe primele patru poziţii la concursul din cadrul Festivalului „Posada Rock” 2017 vor fi premiate. Marele premiu are o valoare de 2.000 de euro, locul I va primi 1.000 de euro, locul II va fi recompensat cu 500 de euro, iar locul III cu 200 de euro. 

Biletele costă 30 de lei pe zi sau 70 de lei abonamentul pe trei zile, în cazul presale. Iar la intrare, 40 de lei sau 100 de lei abonamentul pe trei zile. Acestea pot fi procurate direct de pe site, în format electronic pe www.iabilet.ro, dar şi de la poarta de intrare în locaţia festivalului. 

Accesul în zona de festival este permisă numai în baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane. Spectatorii vor primi la punctul de acces brăţări, conform tipului de bilet sau abonament achiziţionat. Conform organizatorilor, copiii care nu au împlinit vârsta de 8 ani au acces în zona de festival doar însoţiţi de un părinte. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoţiţi de un adult. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces liber prin înscriere prealabilă.

Conform regulamentului, sunt interzise: accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase; accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser; comercializarea de produse în zona de festival fără acordul organizatorilor; consumul de substanţe interzise sau comercializarea acestora, conform legii în vigoare; accesul cu alcool, alte băuturi sau alimente din exteriorul zonei de festival; accesul animalelor oriunde în perimetrul festivalului.

Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în spatele tribunei principale a stadionului (în cazul puţin probabil de ploaie, camparea se poate face chiar sub tribună). Spaţiul de campare va fi păzit permanent, va fi dotat cu toalete ecologice, apă curentă şi va bebeficia de acces la duşuri.

Un stand de merchandising va funcţiona în incinta festivalului, de unde se vor putea achiziţiona, contra unei sume de bani, materiale oficiale ale festivalului sau ale formaţiilor. Sumele plătite se vor constitui în donaţii.

În perimetrul amenajat vor funcţiona şi standuri cu mâncare (tip grill) şi băutură (apă, răcoritoare, bere, tării, cocktails). Acestea vor putea fi procurate cu ajutorul unor jetoane, care se vor afla la vânzare în puncte special amenajate.

The most visited gambling websites in The UK