Menu
TRAFIC

Simona Bucura Oprescu, gazdă la Parlament a unei delegaţii de 67 de musceleni din comuna ei natală

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 797

b_400_250_16777215_10_images_2185_Clipboard12.jpg

Două acţiuni desfăşurate de curând, una în Muscel, cealaltă, la Bucureşti, dar având legătură tot cu Muscelul, au avut-o în centru pe deputatul Simona Bucura Oprescu. Când nu poate ajunge parlamentarul argeşean la muscelenii săi, vin ei la locul de muncă al acesteia, graţie rolului de gazdă în care se transpune, cu ocazia vizitelor întreprinse la Parlament de cei de acasă. Săptămâna trecută, le-a venit rândul de a viziona Palatul Parlamentului consătenilor ei de la Mihăeşti, sosiţi într-o delegaţie atât de consistentă încât a ocupat un sfert din sala Camerei Deputaţilor. Musafirii Simonei Bucura Oprescu chiar s-au aşezat pe locurile legiuitorilor, experimentând o senzaţie unică. Delegaţia de la Mihăeşti, condusă de însuşi primarul Gheorghe Matei, a fost cea mai numeroasă din câte au fost primite de deputatul Bucura la Parlament, numărând 67 de persoane! Sătence cu batic pe cap, suratele lor mai cochete, cu pălărie, aleşi locali, membri de partid, cetăţeni cu funcţii la nivelul comunei, cu toţii au fost curioşi să vadă clădirea faimoasă în Europa şi sălile somptuoase, având-o ca ghid pe fata fostei viceprimăriţe. 

Înainte cu o săptămână, a fost prezentă la Vlădeşti

Înainte, însă, de acest moment, parte a unei tradiţii la care Simona Bucura Oprescu ţine foarte mult, deputatul muscelean a întreprins o deplasare la Vlădeşti, pentru o şedinţă de partid. Vineri, 5 mai 2017, Biroul Permanent al PSD Vlădeşti i-a avut ca oaspeţi pe parlamentarul de Argeş şi pe viceprimarul de la Mioveni, Aurel Costache. „Distinşii oaspeţi sunt deja cunoscuţi pentru ataşamentul dumnealor faţă de comunitatea din Vlădeşti şi nevoile acesteia. Proiectele viitoare ale comunei noastre prind viaţă şi prin suportul dumnealor.”, au transmis gazdele după acţiunea de partid. 

La aproape o săptămână distanţă, deputatul Bucura Oprescu s-a pregătit pentru a-şi primi invitaţii la Palatul Parlamentului, continuând o tradiţie începută în primul său mandat. „În fiecare lună, la Camera Deputaților, am încercat să continui dialogul nemijlocit cu cetățenii județului Argeș despre democrație, Parlament, cum se plămădește o lege, procedură şi efecte. Ieri (n.r. joi, 11 mai), a fost o zi specială pentru mine, fiind gazda unui grup de cetăţeni din Mihăeşti, comuna mea natală, în frunte cu domnul primar Gheorghe Matei. Am împărtăşit acestora informații constituționale cu privire la rolul Legislativului, încărcătura demnității publice parlamentare, modul în care cetățenii pot, facil, comunica şi verifica activitatea fiecărui parlamentar. A fost emoționant, dar, în acelaşi timp, o onoare şi o bucurie pentru mine să încerc să fiu la înălțimea celor care vin „de acasă” şi cărora le datorez atât de mult!”, şi-a manifestat recunoştinţa Simona Bucura Oprescu pentru încrederea arătate de muscelenii săi. 

 

The most visited gambling websites in The UK