Menu
TRAFIC

Pentru identificarea soluţiilor de salvare şi protejare a patrimoniului cultural, Mircea Diaconu se întâlneşte cu muscelenii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 882

b_400_250_16777215_10_images_2182_Clipboard13.jpgEuroparlamentarul Mircea Diaconu, în urmă cu doi ani, a lansat proiectul „Harta Patrimoniului Rănit”, un proiect de suflet, cu dorinţa de a identifica şi contribui la salvarea patrimoniului cultural românesc  aflat în suferinţă. În fiecare an, în luna mai, şi-a propus să facă turul României, urmând să se întâlnească cu susţinătorii şi prietenii săi.

O astfel de întâlnire a fost programată şi sâmbătă, 6 mai 2017, de la ora 12.00, la terasa Restaurantului „Musceleanca”, unde au fost invitaţi să participe muscelenii, dar şi membrii Asociaţiei „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul”, urmând ca, în cadrul dezbaterii deschise, să se identifice soluţii reale pentru salvarea şi protejarea acestor obiective, pentru că, cităm, „primăvara este un sfetnic bun”.

Până pe 12 mai, musceleanul Mircea Diaconu va fi la Constanţa, Brăila, Galaţi, Buzău, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Deva, Reşiţa, Târgu Jiu, dar şi la Câmpulung. Între 19 şi 27 mai, va vizita localităţile Arad, Zalău, Baia Mare, Dej, Vatra Dornei, Târgu Neamţ, Iaşi şi Focşani.

The most visited gambling websites in The UK