Menu
TRAFIC

Meciurile din play-off-ul Grupei Mondiale II la tenis, de la Mamaia, jucate pe terenurile amenajate cu zgură roşie de la Prefacomin

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1924

b_400_250_16777215_10_images_2178_Clipboard12.jpgSimona Halep şi Horia Tecău au învăţat tenis, sportul care i-a consacrat pe zgura roşie (sport’s clay), produsă la Câmpulung Muscel.
Încă de la începutul anilor 2000, când la Mamaia s-a înfiinţat „Tenis Club IDU”, Prefacomin SA a produs şi vândut zgură roşie „sport’s clay”, cu care s-au amenajat cele şase terenuri ale bazei sportive unde cei doi campioni s-au pregătit pentru a deveni profesioniştii de astăzi.
Între 23 şi 24 aprilie 2017, echipa de tenis a României va întâlni echipa Angliei la baza de la IDU, din Mamaia, administratorii clubului solicitând Prefacomin SA zgura roşie „sport’s clay”, necesară reamenajării terenului central.
Prefacomin SA, din Câmpulung Muscel, este singurul producător de zgură roşie „sport’s clay” din ţară, marcă înregistrată şi omologată.  www.zgurarosie.ro, cunoscută şi peste hotare, cu exporturi în Canada, Franţa, Austria, Bulgaria şi Republica Moldova.

The most visited gambling websites in The UK