Menu
TRAFIC

Ecranul care va afişa parametrii aerului a fost achiziţionat de ASCM şi montat pe faţada Clubului ARO

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2252

b_400_250_16777215_10_images_2177_Clipboard14.jpgO staţie de monitorizare a calităţii aerului, achiziţie prevăzută pentru a treia oară în bugetul local al Câmpulungului - sperăm ca a treia oară să fie cu noroc, iar procedura cumpărării ei să se finalizeze cât mai repede - nu putea fi completă fără un echipament de informare publică, adică un ecran LED, pe care vor fi afişaţi parametrii de calitate ai aerului înregistraţi. Acest „accesoriu” al staţiei care, tragem nădejde, în 2017 va oferi câmpulungenilor informaţii despre nivelul poluării în municipiu, a fost asigurat deja prin efortul Asociaţiei „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul”. A.S.C.M. a cumpărat, din banii primiţi de la membrii săi, acest ecran LED de ultimă generaţie, pe care, din această săptămână, îl puteţi vedea pe faţada Casei de Cultură a Sindicatelor.

Astfel, în scurt timp de la discuţia avută atât la nivelul membrilor A.S.C.M., cât şi cu autorităţile locale, a devenit realitate ideea Asociaţiei, născută toamna trecută, de a cumpăra un ecran LED ultraperformant, din resursele proprii, cu o diagonală de 5 metri. În cadrul unui parteneriat încheiat între Primăria Câmpulung, Casa de Cultură a Sindicatelor şi A.S.C.M., a fost montat pe clădirea Clubului ARO. Un astfel de demers urmăreşte, în principal, informarea populaţiei în privinţa calităţii aerului, întrucât parametrii afişaţi de staţia de monitorizare a calităţii aerului vor fi prezentaţi pe acest ecran, dar şi să-i ajute pe cei interesaţi să-şi promoveze activitatea, indiferent de natura ei. Vor fi mediatizate inclusiv evenimentele organizate de Primărie şi Casa de Cultură a Sindicatelor. 

În acest mod, s-a realizat un prim pas pentru realizarea scopului principal al Asociaţiei: promovarea unui mediu curat, sănătos şi sigur în zona Muscelului, promovarea în rândul tinerei generaţii a ideii de trai într-un mediu curat şi sănătos şi dezvoltarea unui turism durabil în zonă. Şi, nu în ultimul rând, de a determina un nivel mai ridicat de responsabilitate din partea agenţilor economici şi de redobândire a reputaţiei de localitate turistică. În afară de achiziţia pe care o va face Primăria, A.S.C.M. va cumpăra o staţie de monitorizare a calităţii aerului şi un analizor de pulberi, cu accesoriile aferente.

The most visited gambling websites in The UK