Menu
TRAFIC

După ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani, cu probleme mintale, recidivistul din Aninoasa, judecat pentru act sexual cu un minor

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1508

b_400_250_16777215_10_images_2165_recid.jpgÎn august, anul trecut, judiciariştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung au reţinut un bărbat din Aninoasa pentru infracţiunea de viol. Bărbatul a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani, din satul Slănic, orfană şi cu probleme mintale. Chiar dacă a recunoscut că a întreţinut raporturi sexuale cu fata, Nicolae Munteanu, din aceeaşi comună, a fost lăsat liber de două instanţe, Judecătoria Câmpulung şi Tribunalul Argeş, unde Parchetul a făcut recurs la hotărârea Judecătoriei. 

În prezent, pe rolul Judecătoriei Câmpulung a fost înregistrat un nou dosar în care Nicolae Munteanu va fi judecat nu pentru viol, ci pentru act sexual cu un minor, primul termen fiind fixat pentru 4 aprilie 2017.

La câteva zile după incidentul de la mijlocul anului trecut, Nicolae Munteanu a fost filmat cu camera ascunsă, iar insul râdea cu gura până la urechi, recunoscând că a întreţinut relaţii sexuale cu fata. Apoi, în faţa camerelor tv, a dat vina pe copilă că ea a tras de el.

Reluăm declaraţiile mătuşii în grija căreia se află adolescenta, declaraţii făcute mai întâi în ziarul „Argeşul”, apoi la postul tv Antena 1. „Eu plecasem la un dentist din Câmpulung, împreună cu soţul, iar fata a rămas acasă, cu mama mea. Copila a plecat să se plimbe cu bicicleta, iar pe un drum, mai la vale de casa noastră, i-a sărit lanţul. În timp ce se chinuia să-l pună la loc, în spatele ei a apărut un bărbat. Ăsta i-a pus mâna la gură, a aruncat bicicleta în şanţ, a tras-o pe fată într-o grădină şi a violat-o. Seara, am văzut copila că era tristă, agitată, abătută, speriată. Am întrebat-o ce are şi mi-a zis că nimic. A doua zi, am văzut chiloţeii şi pantalonaşii pătaţi de sânge, aruncaţi în lighean, pentru spălat. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă şi din nou am întrebat-o cu binişorul dacă a păţit ceva. Atunci, a început să plângă şi mi-a răspuns: „A râs Munteanu de mine”. Am înţeles ce a vrut să spună şi am anunţat asistentul social de la Primărie. Acesta a venit la noi acasă, a văzut hainele murdare de sânge şi a anunţat Poliţia, după care fata i-a povestit tot ce i s-a întâmplat. Ne-a spus că, până atunci, i-a fost frică să vorbească, pentru că Munteanu a ameninţat-o c-o face femeia lui şi c-o dă şi altora dacă spune ceva. Din acel moment, a început ancheta. Am fost luate de acasă şi duse la Câmpulung, unde aia mică a fost consultată de medici, care au luat probe, apoi, la Medicina Legală, s-a constatat că era deflorare recentă şi completă. Am ajuns la Poliţie şi la Parchet, unde ne-au fost luate declaraţii. Mie separat, iar fetei separat, în prezenţa asistentului social şi a altei persoane, probabil, avocat. Am plătit 63 lei la Medicina Legală, dar nu mi s-a dat şi mie o copie a certificatului medico-legal, cum cred că era normal, dacă tot plătisem. În cele din urmă, noi am ajuns acasă, iar pe el l-a luat Poliţia şi l-a dus la arest. Mai târziu, am aflat cu stupoare de la o vecină că Munteanu e liber. Nu mi-a venit să cred, până când nu l-am văzut în curte. Aşa ceva e inadmisibil. Asta-i justiţie? Aşa se face dreptate unui copil de 14 ani, pe care un individ, care a mai avut de-a face cu Poliţia, l-a nenorocit pe viaţă? E de-a dreptul revoltătoare decizia judecătorilor. Oare, ei nu s-or fi gândit că victima e o minoră cu probleme mintale, încadrată în grad de handicap grav?”, a declarat, cu vocea sufocată de furie, mătuşa copilei, Maria Zamfirescu. 

 

The most visited gambling websites in The UK