Menu
TRAFIC

Muscelul are un reprezentant de nădejde la Vocea României Junior. Câmpulungeanul Ştefan Badea, în echipa Innei

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 1053

b_400_250_16777215_10_images_2165_vocea.jpgDuminică seară, 26 februarie, a început la Pro TV primul sezon al concursului „Vocea României Junior”, dedicat celor mai talentaţi copii, care au trecut de preselecţii, juraţi fiind Andra, Inna şi Marius Moga. Printre cei care au evoluat a fost şi câmpulungeanul de 11 ani, Ştefan Badea. Puştiul s-a prezentat în faţa juraţilor cu o melodie, „Belle”, interpretată în franceză, din „Notre Dame de Paris”. Sensibilitatea şi profunzimea vocii cu care a cântat au impresionat-o pe Inna, care l-a ţinut în suspans pe Ştefan şi a apăsat butonul în ultima secundă. Astfel, câmpulungeanul Ştefan Badea a fost cooptat în echipa Innei şi a promovat în etapa următoare a competiţiei.

Pe timpul cât a interpretat piesa Ştefan, cei trei membri ai juriului au avut mai multe tentative să întoarcă scaunele, dar, la ultimele acorduri, Inna a fost cea care a apăsat butonul, iar pe faţa musceleanului s-a văzut bucuria. „Mă numesc Badea Ştefan Vasile şi am 11 ani.”, s-a prezentat concurentul care a reprezentat municipiul. Marius Moga i-a transmis: „Ai cântat foarte frumos şi mă bucur că s-a întors Inna şi rămâi în concurs şi că apucăm să mai vedem şi alte piese de la tine. Ai aşa... un dramatism al tău… şi mi-ar plăcea ca pe mai departe să te văd şi cu piese mai vesele un pic.” Andra l-a felicitat şi ea: „O sensibilitate aparte. Felicitări pentru cum ai cântat, felicitări că faci parte din echipa Innei, sper să facă treabă bună. Mă bucur pentru tine că s-a întors Inna! Eşti foarte emoţionat şi foarte bucuros. Şi eu am vrut să apăs…” Viitoarea coordonatoare a lui Ştefan, Inna, l-a îmbrăţişat şi i-a transmis: „Eu îţi pot spune că eşti tot ceea ce am eu nevoie în momentul de faţă. Bine ai venit în echipa mea! Nu ştiu de ce, dar de fiecare dată simt că-mi este uşor să-i îmbrăţişez, sunt de înălţimea mea! În primul rând, este la locul lui, mie îmi plac băieţii care sunt la locul lor. Este şi puţin timid! Când o să mă vadă cum sunt eu în realitate, o să se relaxeze, eu sunt sigură!”

Dar şi Ştefan Badea i-a mulţumit Innei: „Eu am sperat până în ultimul moment că un scaun se va întoarce, doar speranţa moare ultima! Atunci când am văzut-o pe Inna, m-am bucurat foarte mult. Este inexplicabil în cuvinte cât de mult m-am bucurat.”

După ce a părăsit scena, Ştefan a fost preluat de Mihai Bobonete, cunoscut din serialul „Las Fierbinţi”, coprezentator la Vocea României Junior. Actorul a urmărit show-ul din culise împreună cu părinţii şi bunica lui Ştefan: „Hai, vino aici la îmbrăţişări, la pupat, că ne-ai dat emoţii! Sunt foarte bucuros şi mândru de tine, ca şi bunica, de la care am înţeles că îţi dă toată pensia! Cum ai reuşit? Eu mai mult de 10-20 de lei, nu scoteam de la a mea!? I-ai cântat? Aha, deci pe 24 ale lunii luaţi pensia, vin şi eu la Câmpulung. Pe 24 vă bat la uşă, dimineaţa, şi o să mă bag şi eu pe pensie, am şi eu calităţi…”, i s-a adresat Bobonete bunicii lui Ştefan, care era vizibil emoţionată şi cu lacrimi de bucurie în ochi. „Ştefane, suntem colegi de pensie la bunica ta! Felicitări, tinere, bravo, succes!”, i-a transmis prezentatorul. 

Pasiunea lui Ştefan pentru muzică a apărut când avea câţiva anişori şi dădea „concerte” în casă pentru rude, însă nu era luat în serios, părinţii mergând cu el la cursuri de dans sportiv, dans de societate sau înot. Când era în clasa a doua, a primit la şcoală un pliant, pe care scria că în cadrul Casei de Cultură va avea loc o preselecţie pentru înfiinţarea unei clase de canto. A participat la selecţie, iar, la scurt timp, a început pregătirea de canto.

De la Festivalul „Vocea Tinereţii” Mioveni, Ştefan Badea a venit cu două trofee

La finele săptămânii trecute, Casa Sindicatelor „Dacia” Mioveni a găzduit prima ediţie a Festivalului „Vocea Tinereţii”. Concursul a fost împărţit pe trei categorii, „Pitic” (cu grupele de vârstă 5-6 ani şi 7-8 ani), „Junior” (grupat pe 9 ani, 10 ani, 11 ani şi 12 ani) şi „Adolescent” (cu grupele 13-15 ani şi 16-18+ ani). Toate categoriile de vârstă au avut de trecut de două probe, Pop Românesc şi Pop Internaţional, la concurs participând copii din toată ţara. 

Câmpulungul a fost reprezentat, la categoria „Junior” de Cătălina Măriuţei (10 ani), la Pop Internaţional, cu „Better when i dancing”; Larisa Gabriela Dincă /11 ani), la Pop Internaţional, cu „Tu vuo fa’ l’americano”; Ştefan Badea (12 ani), la Pop Internaţional, cu „All i ask”. La categoria „Adolescent”,  13-15 ani, a participat: Andra Oproiu, la Pop Românesc, cu „Nu sunt” şi la Pop Internaţional, cu „Quando nasce un amore”; iar la grupa 16-18+ ani, Pop Internaţional: Bianca Elena Udroiu, cu „Somewhere over tre rainbow” şi Alexandra Georgiana Moisescu, cu „Jealous”.

Trofeul grupei de vârstă 12 ani, trofeul „Preşedintelui Juriului” şi cel „Fair Play Kids”, au ajuns la Ştefan Badea, care a scris pe Facebook: „Am avut deosebita plăcere de a participa la Festivalul „Vocea Tinereţii” Mioveni - 25 februarie, unde am obţinut Trofeul grupei de vârstă 12 ani, trofeul „Preşedintele juriului” şi trofeul „Fair Play Kids”. Doresc să mulţumesc organizatorilor, preşedintelui juriului, domnul Andrei Kerestely, domnului Micky Pavel, pentru frumosul negativ, şi nu în ultimul rând, doamnei profesoare Gina Pavel, pentru sprijinul acordat.”

La această ediţie, juriul a fost format din: Andrei Kerestely, muzician, compozitor şi preşedintele juriului; Silvia Ionescu, regizor TVR; Rareş Dragomir, muzician; Nicoleta Costea, muzician, realizator emisiuni muzicale; Marcello Battaglia, muzician; Giulia Tabără, mini vedetă; Andra Oproiu, mini vedetă. 

The most visited gambling websites in The UK