Menu
TRAFIC

Din cei 25 săltaţi acum o jumătate de an, Trei „peşti” vor fi judecaţi pentru proxenetism

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1716

b_400_250_16777215_10_images_2162proxeneti.jpgCei 25 de musceleni suspectaţi de proxenetism, reţinuţi pe 5 octombrie 2016, au fost despărţiţi. De 13 dintre ei se „îngrijeşte” Judecătoria Câmpulung, iar de restul 12, Tribunalul Argeş. În prezent, toţi sunt în arest la domiciliu, ultima hotărâre a instanţelor, de prelungire a acestei măsuri, a fost dată pe 30 ianuarie 2017. Câte 30 de zile pentru „lotul” de la Tribunalul Argeş (6 februarie - 7 martie 2017) şi 20 de zile (6 - 25 februarie 2017), pentru „gruparea” de la Judecătoria Câmpulung. Pentru că expiră termenul, pe rolul Judecătoriei Câmpulung a fost iniţiat un nou dosar, care are drept cauză prelungirea arestului la domiciliu, dar doar pentru 10 dintre inculpaţi, ceilalţi trei recunoscându-şi vinovăţia.

Trei bărbaţi, trimişi în judecată pentru proxenetism
    Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a cerut prelungirea acestei forme de arest, la domiciliu, pentru: Florin Lungu (în apartamentul din strada Emilian Paveliu), Georgian Robert Lungeanu (în apartamentul din strada General Simonescu), Mihail Claudiu Enache (în apartamentul din strada General Grigore Grecescu), Claudius Dumitrescu (în apartamentul din strada I.C. Brătianu), Nicolae Sorin Oltean Marta (în casa din strada Alexandru cel Bun), Cosmin Ionuţ Năstăsoiu (în apartamentul din strada Carpaţi), Mihai Răzvan Badiu (în apartamentul din strada General Simonescu), Ionuţ Adrian Preda şi Marian Bogdan Preda (ambii în comuna Bughea de Sus, satul Bughea de Sus), Dumitru Flavius Mărgescu (în apartamentul din strada Alexandru cel Bun). Pentru noul dosar nu s-a stabilit data când inculpaţii vor ajunge în faţa judecătorului de caz.
    Se pare că Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind trimişi în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Documentele au ajuns la Judecătoria Câmpulung vineri, pe 17 februarie, urmând a se comunica data pentru prima înfăţişare în proces.

12 inculpaţi vor fi judecaţi, pe lângă proxenetism, se pare, şi pentru spălare de bani
    Urmează ca Tribunalul Argeş să comunice ce va face cu ceilalţi 12 inculpaţi, suspecţi de proxenetism: Petru Raia, Florin Oprea, Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu, Cristian Preda, Alexandru Florin Costea, Eusebi Samir Lăcătuş, Robert Mădălin Costea, Valentin Rădulescu, Viorel Dâmbu, Petre Bogdan Pîrlici, Bogdan Andrei Bădulici.
    Potrivit ziarului „Impuls de Argeş”, „un alt dosar, de această dată, de spălare de bani, este în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi îi vizează pe cei 12 inculpaţi câmpulungeni, ancheta fiind în desfăşurare. Cel mai probabil, într-un viitor nu prea îndepărtat, aceştia vor fi trimişi în judecată atât pentru proxenetism, cât şi pentru spălare de bani”.

Un bărbat a primit 1.100 euro, sechestraţi după percheziţiile de anul trecut
    Din octombrie, anul trecut, de când le-au fost sechestrate mai multe bunuri prin ordonanţă, „peştii”, dar şi membrii familiilor lor au cerut în nenumărate ori să le fi restituite. De fiecare dată, fie că cererile au fost analizate de Judecătoria Câmpulung sau Tribunalul Argeş, au fost respinse ca nefondate. Într-un singur caz, lui Nelu Dincă, Judecătoria Câmpulung a dispus să-i fie restituită suma de 1.100 euro, ridicată cu prilejul percheziţiilor domiciliare din data de 5 octombrie 2016 de la domiciliul Danielei Dincă. Banii, aşa cum se menţionează în sentinţă, au fost ambalaţi în plicul numărul 2 şi au făcut parte din suma de 1.900 euro, depusă la CEC Bank cu recipisa de consemnare nr. 1158770/1 (seria TA nr. 1419834 din 7 octombrie 2016) şi chitanţa nr. 7725970/1 din 7 octombrie 2016. Completul de judecată i-a pus în vedere lui Nelu Dincă că are obligaţia de a păstra suma de 1.100 de euro, restituită, până la pronunţarea unei soluţii definitive în procesul penal.
    La câteva zile de la acţiunea din 5 octombrie 2016, poliţiştii au pus sechestru pe bunurile proxeneţilor cercetaţi pentru că au traficat 80 de victime, în majoritate minore, în ţări din Europa de Vest. Sechestrul asigurator a fost pus asupra a 11 vile cu o valoare de tranzacţionare de peste 2 milioane de euro; 26 de maşini de lux şi o motocicletă Harley Davidson, valoarea acestora fiind de aproximativ 653.000 euro; suma de 82.000 euro; suma de 32.000 lei; cantitatea de 500 grame bijuterii, deţinute de către inculpaţi.

The most visited gambling websites in The UK